Catering

Vakantiehuis mét catering

Wensen jullie gebruik te maken van de cateringservice in vakantiehuis De Zilveren Maan, geef dan een week voor aankomstdatum jullie keuze door uit de onderstaande lijst. Vergeet niet de juiste dag en het uur door te geven. De afrekening gebeurt na jullie verblijf.

 

Ontbijtbuffet     prijs pp
Vanaf 15 personen incl.6% btw
15 euro
  • Assortiment van harde en zachte broodjes
  • Koffiekoekjes
  • Zacht gekookte eitjes
  • Roerei met spek
  • Ontbijtgranen
  • Yoghurt met ontbijtgranen en rode vruchten
  • Vers fruit
  • Confituren
  • Zoet beleg
  • Charcuterie en kaas

Jullie tafel wordt gedekt zodat je bij het ontwaken van een heerlijk ontbijt kunnen genieten.

Barbecue     prijs pp
Excl. Btw Incl. BTW
Keuze uit 3 stukken per persoon 14,50 15,40  euro  
  • Witte worst
  • Chipolata
  • Gemarineerde kotelet
  • Gemarineerd spek
  • Kippenbil
  • Kalkoenbrochette
  • Aardappelsalade / mayonaise / rode ui / lente ui / aspergekopjes (seizoen) / shiso
  • Farfalle / gegrilde groenten / gepofte tomaat / Parmezaan / rucola / pijnboompitten
  • Griekse pasta / ijsbergsla / feta / olijven / rode ui / platte peterselie
  • Witte kool / paprika / honing-mosterd dressing
  • Chinese kool salade
  • Tomatensalade
  • Komkommersalade
  • Wortelsalade
  • Tartaar- / cocktail- / looksaus
  • Broodjes / botertjes
Excl. Btw Incl. BTW
Voor het ter plaatsen bakken van het vlees (22 pers) 90 euro 100,80 euro
6% btw voor het leveren van de gerechten
12% btw voor het leveren van de gerechten + bediening
Keuzemenu     prijs pp
Excl. Btw Incl. BTW
3-gangen 27,50 29.20 Euro
4-gangen 32,50 34,50 Euro
Voorgerechten

  • Zalmcocktail “zoals het hoort”
  • “Vitello tonato” kalf / tonijn / ansjovis / rucola / Parmezaan / kappertjes
  • Carpaccio / rund / dragonmayonaise / rucola / Parmezaan
  • Graved lax / gemarineerde zalm / rode biet / avocado / slaharten
  • Couscous / selder / appel / paprika / gember / limoen

Soepen

  • Tomatensoep / balletjes
  • Aspergesoep /aspergekopjes / gekookte schouderham seizoen
  • Paddenstoelen / gerookte eend
  • Curry-kokossoep

Hoofdgerechten

  • Kabeljauwhaasje / witte wijnsaus
  • Roodbaars / nantuasaus
  • Varkenshaasje / champignonroomsaus
  • Limburgse hoender suprême / fine champagnesaus
  • Traag gegaarde varkenswang / jus natuur
  • Aangepaste groenten garnituren en aardappelbereiding

Desserts

  • Assortiment van dessertjes in glaasjes- Chocolademousse- Tiramisu-Crème brûlée
  • Chocolade op 3 manieren
  • Bavarois van bloedsinaasappel / pompelmoes
  • Moulleux van chocolade / zoethout