Vakantiehuis mét catering
Wensen jullie gebruik te maken van de cateringservice in vakantiehuis De Zilveren Maan, geef dan een week voor aankomstdatum jullie keuze door uit de onderstaande lijst. Vergeet niet de juiste dag en het uur door te geven. De afrekening gebeurt na jullie verblijf.
Ontbijtbuffet |
prijs pp |
Vanaf 15 personen |
incl.6% btw
15 euro |
- Assortiment van harde en zachte broodjes
- Koffiekoekjes
- Zacht gekookte eitjes
- Roerei met spek
- Ontbijtgranen
- Yoghurt met ontbijtgranen en rode vruchten
- Vers fruit
- Confituren
- Zoet beleg
- Charcuterie en kaas
|
Jullie tafel wordt gedekt zodat je bij het ontwaken van een heerlijk ontbijt kunnen genieten.
Barbecue |
prijs pp |
|
Excl. Btw |
Incl. BTW |
Keuze uit 3 stukken per persoon |
14,50 |
15,40 euro |
- Witte worst
- Chipolata
- Gemarineerde kotelet
- Gemarineerd spek
- Kippenbil
- Kalkoenbrochette
- Aardappelsalade / mayonaise / rode ui / lente ui / aspergekopjes (seizoen) / shiso
- Farfalle / gegrilde groenten / gepofte tomaat / Parmezaan / rucola / pijnboompitten
- Griekse pasta / ijsbergsla / feta / olijven / rode ui / platte peterselie
- Witte kool / paprika / honing-mosterd dressing
- Chinese kool salade
- Tomatensalade
- Komkommersalade
- Wortelsalade
- Tartaar- / cocktail- / looksaus
- Broodjes / botertjes
|
|
Excl. Btw |
Incl. BTW |
Voor het ter plaatsen bakken van het vlees (22 pers) |
90 euro |
100,80 euro |
6% btw voor het leveren van de gerechten
12% btw voor het leveren van de gerechten + bediening |
Keuzemenu |
prijs pp |
|
Excl. Btw |
Incl. BTW |
3-gangen |
27,50 |
29.20 Euro |
4-gangen |
32,50 |
34,50 Euro |
Voorgerechten
- Zalmcocktail “zoals het hoort”
- “Vitello tonato” kalf / tonijn / ansjovis / rucola / Parmezaan / kappertjes
- Carpaccio / rund / dragonmayonaise / rucola / Parmezaan
- Graved lax / gemarineerde zalm / rode biet / avocado / slaharten
- Couscous / selder / appel / paprika / gember / limoen
Soepen
- Tomatensoep / balletjes
- Aspergesoep /aspergekopjes / gekookte schouderham seizoen
- Paddenstoelen / gerookte eend
- Curry-kokossoep
Hoofdgerechten
- Kabeljauwhaasje / witte wijnsaus
- Roodbaars / nantuasaus
- Varkenshaasje / champignonroomsaus
- Limburgse hoender suprême / fine champagnesaus
- Traag gegaarde varkenswang / jus natuur
- Aangepaste groenten garnituren en aardappelbereiding
Desserts
- Assortiment van dessertjes in glaasjes- Chocolademousse- Tiramisu-Crème brûlée
- Chocolade op 3 manieren
- Bavarois van bloedsinaasappel / pompelmoes
- Moulleux van chocolade / zoethout

|